Over Profectus

Profectus is opgericht als reactie op de ontwikellingen binnen de huidige arbeidsmarkt. Torenhoge wervingskosten, lange omlooptijd en geen interesse in jouw verhaal; dat is bij Profectus verleden tijd! 

Veelgemaakte fouten in employer branding!

Het Verhaal van Profectus

Profectus is een jonge Rotterdamse onderneming die zich richt op het ontzorgen van HR- en Recruitment professionals. Zodat zij meer tijd hebben voor het interviewen en binden van nieuw talent.

Er is bewust voor de naam “Profectus” gekozen, het is Latijns voor vooruitgang en groei. Dat zijn dan ook de twee kernwaarden waar Profectus op is gebouwd. We jagen naar vooruitgang binnen Recruitment en streven naar groei voor elke organisatie. 

Het bedrijf is opgericht als reactie op de ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt. Er is momenteel in bijna elke sector en branche een tekort aan goed personeel. Evenzeer doet traditionele recruitment te kort aan het probleem. Torenhoge wervingskosten, lange omlooptijden en een verouderde aanpak. Het ontstaan van Profectus doelt dan ook om deze problemen de wereld uit te brengen. Door onze kennis van LinkedIn en Recruitment slim te combineren vormen wij het cement voor de groei van onze partners. Een effectieve LinkedIn strategie en Sourcing is het antwoord op de vraag van de arbeidsmarkt.