LinkedIn Strategie &
Talent Sourcing

Met de geheimen van LinkedIn helpen wij organisaties met het verbeteren van hun recruitment proces en hun naamsbekendheid op LinkedIn.

Onze Tarieven

Individueel doeltreffend, gecombineerd ijzersterk

Beheer al jouw kandidaten, klanten en partners in een overzichtelijk & persoonlijk dashboard 

LinkedIn Strategie

v.a. €750 / Maand

Laat jouw organisatie groeien en word een online autoriteit via LinkedIn. 

Talent Sourcing

€950 / Vacature

Laat ons je helpen bij het identificeren, vinden en benaderen van jouw ideale kandidaten.

FAQ

Vragen over onze services, check de FAQ.

Kom je er niet uit? Neem contact op.

LinkedIn Strategie

LinkedIn is hét grootste zakelijke platform van Nederland. 80% van de online B2B deals komen dan ook via LinkedIn tot stand.
Nee. Wij helpen met het in kaart brengen van de doelgroep, het verzinnen van passende onderwerpen en het opzetten van converterende campagnes.
Ja, dat klopt! Het uiteindelijke doel van onze dienst is het verbeteren van onze partners hun online autoriteit en het opbouwen van waardevolle relaties; Dat doe je het beste vanuit je eigen account.

Helaas is het niet mogelijk om via de bedrijfspagina connectieverzoeken en andere berichten te versturen. Daarnaast zorgt het gebruik van een persoonlijk account voor optimale resultaten.

Onze slimme software filtert al jouw huidige connecties en zorgt ervoor dat zij niet worden meegenomen in ons proces; Tenzij je deze mensen wel wilt benaderen! 

Voor een succesvolle LinkedIn Strategie werken wij met een minimum periode van 3 maanden.

Talent Sourcing

Een éénmalige campagne is na 2-3 weken klaar. Ook werken wij vaak ook op abonnementsbasis, zo bieden wij onze partners een oplossing voor de lange termijn.
Wij leveren een online omgeving aan waarin alle kandidaten en actiepunten worden weergegeven!
Wij doen de uitvoering van het vinden, benaderen en inventariseren van interessante kandidaten. Op het moment dat de kandidaat interesse toont geven wij het contact aan jullie over!
LinkedIn is hét grootste zakelijke platform van Nederland. Ook weten wij dat een persoonlijke aanpak optimaal resultaat levert, LinkedIn is hier het perfecte platform voor.
Ja, dat klopt! Het gebruiken van een persoonlijk account zorgt voor een betere response op onze sourcing campagnes.
Helaas is het niet mogelijk om via de bedrijfspagina connectieverzoeken en andere berichten te versturen. Daarnaast zorgt het gebruik van een persoonlijk account voor optimale resultaten.

Ontdek ook de mogelijkheden
van LinkedIn

Klik hier voor een vrijblijvende kennismaking of laat hieronder je mail achter en ontvang de gratis checklist voor LinkedIn profiel optimalisatie.